A VISTAOPTICA t’ajudarem a trobar les teves ulleres ideals. En funció de la forma de la teva cara, els teus gustos i les lents que necessitis, buscarem la muntura que millor et vagi.

La varietat de les nostres ulleres graduades és molt àmplia. En colors pots decidir-te per colors únics (negre, havana,...) o bé per combinacions de colors més creatives. Pel que fa a les formes de les ulleres aquestes son també múltiples i segueixen les tendències de la moda: forma de papallona, aviador, oval, rodona, quadrada, rectangular,... També son possibles totes les opcions de materials des de muntures metàl•liques, d’acetat, de titani, de combinacions de materials, o muntades a l’aire o amb niló invisible.

A VISTAOPTICA podràs trobar col•leccions i models exclusius així com també ulleres de marques molt conegudes com Ray Ban, Oakley, Vogue, Prada o Arnette entre moltes altres.

També en molts dels nostres centres som distribuïdors de la marca danesa Lindberg especialitzada en ulleres de disseny de titani, sense cargols ni soldadures. Una marca que porta anys revolucionant el sector cada vegada que presenta una nova col•lecció; amb un pes ultralleuger de 1,9 grams; segueixen essent de les més lleugeres del Món. Qualitat, comoditat i disseny, tot en una mateixa ullera.

En referència a les lents graduades treballem estretament amb el fabricant número 1 mundial: ESSILOR. ESSILOR va crear la lent progressiva Varilux i és l’empresa que més inverteix en investigació i desenvolupament en el sector de l’òptica. Gràcies a aquesta col•laboració podem oferir-te les millors lents amb totes les novetats tecnològiques de disseny i de tractaments, tant en lents monofocals com en lents progressives.

A més, VISTAOPTICA es especialista en lentes progressives i podem oferir lents amb camps visuals més amplis, major contrast i nitidesa en la visió. Progressius d’última tecnologia free-form, orgànics, antireflectors i endurits, protecció UVA 100%, protecció contra la llum blava i amb GARANTIA D’ADAPTACIÓ.