Lents de contacte

Les teves lents de contacte en línia al millor preu

A VISTAOPTICA som especialistes en lents de contacte T'oferim un ventall ampli de possibilitats perquè triïs les lents de contacte en línia al millor preu, tant pel que fa a lents de contacte diàries com mensuals.

Descobreix el nostre ampli catàleg!

Llegir més

Tenim les millors marques de lents de contacte

Tenim per a tu les millors marques fabricades per CooperVision, Alcon, Johnson&Johnson, Bausch&Lomb, Mark’Ennovy i Servilens. També tenim la nostra marca pròpia, VISTAOPTICA, que podràs trobar en línia amb un sol clic, siguis on siguis.

Si ho prefereixes, pots anar al centre VISTAOPTICA que tinguis més a prop, on trobaràs totes les marques i l'assessorament personalitzat i gratuït dels nostres professionals, que t'aconsellaran segons l'ús que n'hagis de fer. Valoraran l'estat de la còrnia, de la conjuntiva i de la llàgrima i calcularan els paràmetres exactes per triar el tipus de lents de contacte que millor se t'adapti.

Si no has portat mai lents de contacte o te les vols canviar, t'oferim la possibilitat de fer una prova gratuïta de lents de contacte, durant la qual també t'ensenyarem a posar-te-les i a treure-te-les. Només és qüestió de pràctica!

Demana la teva prova gratuïta aquí

Les millors lents de contacte per a tu

Les millors lents de contacte per a tu són les que et fan sentir com si no portessis res Tant si tens miopia, hipermetropia, astigmatisme o vista cansada com si, simplement, vols canviar el color dels ulls, les lents de contacte són un complement ideal per a la mirada.

Hi ha moltes opcions, tant de disseny com de materials, i el nostre objectiu és que portis les que et quedin millor i et siguin més còmodes. La nostra prioritat sou tu, la teva comoditat i la teva salut visual.

VISTAOPTICA cuida la teva mirada.

Avantatges de portar lents de contacte

L'avantatge principal de portar lents de contacte és la sensació de llibertat, la comoditat i l'amplitud de camp visual que tindràs quan les portis posades. Les lents de contacte et proporcionen una visió clara i nítida en totes les direccions. No hi ha punts cecs ni visió borrosa. A més, no estàs limitat per una muntura i, com que tens la lent de contacte més a prop de l'ull, també millores la visió.

A diferència de les ulleres, les lents de contacte no s'han de netejar gaires vegades al dia. Ja ho fan les teves parpelles.  

És bo tenir opcions. Encara que hi vegis bé amb les ulleres, es bo saber que no les has de fer servir sempre. Les lents de contacte et permeten expressar-te d'una altra manera i fer servir les ulleres de sol que sempre havies volgut ; o fer el teu esport preferit sense limitacions.

Tria les teves lents de contacte

A VISTAOPTICA pots trobar les lents de contacte amb la millor qualitat i el millor servei en línia. Pots triar lents de contacte diàries, mensuals, tòriques o multifocals. És molt senzill. Segueix els passos a la comanda en línia, demana les lents de contacte i els líquids de manteniment tantes vegades com necessitis.

Compra a VISTAOPTICA en línia les lents de contacte i els líquids i te'ls portem al domicili que ens indiquis. També pots recollir-los al teu centre VISTAOPTICA. Tu tries!

Descobreix la nostra gran varietat de lents de contacte diàries

Les teves lents de contacte diàries en línia VISTAOPTICA 1 DAY SILICONE PLUS, VISTAOPTICA 1 DAY, VISTAOPTICA ALL DAY CLEAR, VISTAOPTICA 1 DAY SILICONE PLUS TORIC i VISTAOPTICA 1 DAY SILICONE PLUS MULTIFOCAL estan disponibles a VISTAOPTICA en línia i al teu centre VISTAOPTICA.

Les lents de contacte diàries tenen un gran avantatge sobre la resta: estrenes lents cada dia, i això dona una sensació de confort i comoditat absoluta. Com que les canvies cada dia no es deterioren i mantenen les seves propietats. També evites infeccions, perquè les llences quan acaba la jornada. Si tens al·lèrgia als líquids de manteniment, aquesta és la millor opció. Les lents de contacte diàries no necessiten líquids de manteniment.  

Tenim lents de contacte esfèriques per a la miopia o la hipermetropia, lents de contacte tòriques per a l'astigmatisme i lents de contacte multifocals per a la presbícia o vista cansada, perquè puguis veure-hi a qualsevol distància.

Lents de contacte mensuals: ideals per a un ús continuat

Sí, per contra, fas un ús més continuat de les lents de contacte, et recomanem les lents de contacte mensuals, amb líquids de manteniment. T'oferim lents de contacte esfèriques per a la miopia o la hipermetropia, lents de contacte tòriques per a l'astigmatisme i lents de contacte multifocals per a la presbícia o vista cansada, perquè puguis veure-hi a qualsevol distància. També disposem de lents de contacte pensades per als més joves, les VISTAOPTICA HIDROGEL JUNIOR H2O, amb uns radis més petits que s'adapten a la mida és petita dels ulls i deixen passar més oxigen gràcies a la tecnologia Aquaform.

Les teves lents de contacte mensuals en línia VISTAOPTICA SILICONE PLUS, VISTAOPTICA COMFORT UV, VISTAOPTICA HIDROGEL JUNIOR H2O, VISTAOPTICA SILICONE PLUS TORIC i VISTAOPTICA SILICONE PLUS MULTIFOCAL estan disponibles a VISTAOPTICA en línia i al teu centre VISTAOPTICA.

Hi ha 26 productes.

Veient 1-18 de 26 producte(s)
2 COMFORT UV 6u + 2 ÚNICA
  • Preu reduït
lents-de-contacte
2 COMFORT UV 6u + 2 ÚNICA
2 Packs de 6 Lentes de contacto mensuales de hidrogel para miopia o hipermetropia más dos líquidos de mantenimiento VISTAOPTICA de 360 ml
52,00 € Preu regular -18,00 € 70,00 € Preu
2 HIDROGEL JUNIOR H2O 6u +...
  • Preu reduït
lents-de-contacte
2 HIDROGEL JUNIOR H2O 6u + 2 ÚNICA
2 Packs de 6 Lentes de contacto mensuales de hidrogel de silicona para adolescentes con miopia o hipermetropia más 2 líquidos de mantenimiento...
62,00 € Preu regular -24,00 € 86,00 € Preu
2 SILICONE PLUS 6u + 2 ÚNICA
  • Preu reduït
lents-de-contacte
2 SILICONE PLUS 6u + 2 ÚNICA
2 Packs de 6 Lentes de contacto mensuales de hidrogel de silicona para miopia o hipermetropia más 2 liquidos de mantenimiento VISTAOPTICA de 360 ml
100,00 € Preu regular -27,00 € 127,00 € Preu
2 SILICONE PLUS TORIC 3u +...
  • Preu reduït
lents-de-contacte
2 SILICONE PLUS TORIC 3u + 1 ÚNICA
2 Packs de 3 Lentes de contacto mensuales de hidrogel de silicona para astigmatismo más un liquido de mantenimiento VISTAOPTICA de 360 ml
82,00 € Preu regular -17,00 € 99,00 € Preu
ALL DAY CLEAR P30
  • Preu reduït
lents-de-contacte
ALL DAY CLEAR P30
Lente de contacto diaria de hidrogel para miopia o hipermetropia
22,50 € Preu regular -10% 25,00 € Preu
ALL DAY CLEAR P90
  • Preu reduït
lents-de-contacte
ALL DAY CLEAR P90
Lente de contacto diaria de hidrogel para miopia o hipermetropia
52,20 € Preu regular -10% 58,00 € Preu
COMFORT UV
  • Preu reduït
lents-de-contacte
COMFORT UV
Lente de contacto mensual de hidrogel para miopia o hipermetropia
23,40 € Preu regular -10% 26,00 € Preu
HIDROGEL JUNIOR H2O
  • Preu reduït
lents-de-contacte
HIDROGEL JUNIOR H2O
Lente de contacto mensual de hidrogel de silicona para adolescentes con miopia o hipermetropia
27,90 € Preu regular -10% 31,00 € Preu