VOLS OBRIR LA TEVA PRÒPIA FRANQUÍCIA D'ÒPTIQUES? UNEIX-TE A VISTAOPTICA

Ets una persona emprenedora i t'has decidit a obrir una franquícia d'òptica a Espanya? Tens coneixements del sector? Et convidem a formar part de VISTAOPTICA. Una de les franquícies més rendibles que ja té més de 100 establiments arreu d'Espanya, més de 50 dels quals són franquícies.

Volem que consideris a VISTAOPTICA com la teva pròpia òptica, des de la posada a punt de l'establiment fins a la gestió posterior. A punt per convertir-te en el propietari o la propietària d'un negoci en creixement i amb resultats contrastats?

Descobreix tot el que t'ofereix VISTAOPTICA. Llegir més

Avantatges

all_inclusive

SERVEI

Atenció personalitzada a l'associat.

Dinamitzar i cohesionar el grup VISTAOPTICA amb el propòsit de tenir una imatge de marca solvent i coneguda pel públic. Formació contínua per a l'associat i tot el personal que treballi al seu centre.

Llegir més...
cloud_done

MÀRQUETING

Assistència continuada en màrqueting i comunicació.

Campanyes a mida, imatges de màrqueting i adaptacions per a l’associat. També en XXSS. Pàgina web i intranet de gestió de la informació per a l'associat. Acords amb col·lectius a escala nacional.

Llegir més...
business_center

PROVEÏDORS

Accés als millors proveïdors del sector.

Informar i traslladar a l'associat els acords amb proveïdors en condicions preferents, tenir accés a una alta gamma de productes de marques pròpies i exclusives, i oferir assistència en la gestió d’estocs.

Llegir més...
hearing

AUDIOLOGIA

Amplia i millora el teu servei amb VISTAOPTICA AUDIOLOGIA.

En molts centres VISTAOPTICA oferim aquest servei pel que podem facilitar a l’associat tota l’ajuda necessària per iniciar aquesta àrea de negoci i, en el cas que ja realitzi aquesta activitat, desenvolupar-la encara més.

Llegir més...
Thumb_up

AUTONOMIA

Pertany a un gran Grup amb la teva pròpia gestió.

VISTAOPTICA ofereix als seus associats una innovació constant. Totes les eines estan a disposició de l'associat perquè les utilitzi amb autonomia i amb un grau major o menor en funció de les característiques concretes de la seva òptica.

Llegir més...
add_circle_outline

A MÉS

Molts avantatges més per ser VISTAOPTICA.

VISTAOPTICA posa a disposició del soci tots els serveis externs que actualment rep. Igualment li ofereix assistència continua en gestió econòmica-financera del negoci i accés al servei del taller propi de la Central.

Llegir més...

Contacte

Si vols més informació, pots trucar a l'Elisabeth Barbero al 678607056 o escriure-li al correu electrònic ebarbero@vistaoptica.com i ens posarem en contacte amb tu.