VOLS OBRIR LA TEVA PRÒPIA FRANQUÍCIA D'ÒPTIQUES? UNEIX-TE A VISTAOPTICA

Ets una persona emprenedora i t'has decidit a obrir una franquícia d'òptica a Espanya? Tens coneixements del sector? El convidem a formar part de VISTAOPTICA. Una de les franquícies més rendibles que ja té més de 100 establiments arreu d'Espanya, més de 50 dels quals són franquícies.

Volem que consideris VISTAOPTICA la teva pròpia òptica, des de la posada a punt de l'establiment fins a la gestió posterior. A punt per convertir-te en el propietari o la propietària d'un negoci en creixement i amb resultats contrastats?

Descobreix tot el que t'ofereix VISTAOPTICA. Llegir més

Avantatges

all_inclusive

SERVEI

Atenció personalitzada a l'associat.

Dinamitzar i cohesionar el grup VISTAOPTICA amb el propòsit de tenir una imatge de marca solvent i coneguda pel públic. Formació contínua per a l'associat i tot el personal que treballi al seu centre.

Llegir més...
cloud_done

MÀRQUETING

Assistència continuada en màrqueting i comunicació.

Campanyes a mida, imatges de màrqueting i adaptacions per a l’associat. També en XXSS. Pàgina web i intranet de gestió de la informació per a l'associat. Acords amb col·lectius a escala nacional.

Llegir més...
business_center

PROVEÏDORS

Accés als millors proveïdors del sector.

Informar i traslladar a l'associat els acords amb proveïdors en condicions preferents, tenir accés a una alta gamma de productes de marques pròpies i exclusives, i oferir assistència en la gestió d’estocs.

Llegir més...
hearing

AUDIOLOGIA

Amplia i millora el teu servei amb VISTAOPTICA AUDIOLOGIA.

En molts centres VISTAOPTICA oferim aquest servei pel que podem facilitar a l’associat tota l’ajuda necessària per iniciar aquesta àrea de negoci i, en el cas que ja realitzi aquesta activitat, desenvolupar-la encara més.

Llegir més...
Thumb_up

AUTONOMIA

Pertany a un gran Grup amb la teva pròpia gestió.

VISTAOPTICA ofereix als seus associats una innovació constant. Totes les eines estan a disposició de l'associat perquè les utilitzi amb autonomia i amb un grau major o menor en funció de les característiques concretes de la seva òptica.

Llegir més...
add_circle_outline

A MÉS

Molts avantatges més per ser VISTAOPTICA.

VISTAOPTICA posa a disposició del soci tots els serveis externs que actualment rep. Igualment li ofereix assistència continua en gestió econòmica-financera del negoci i accés al servei del taller propi de la Central.

Llegir més...

Contacte

Si vols més informació, pots trucar a l'Elisabeth Barbero al 678607056 o escriure-li al correu electrònic ebarbero@vistaoptica.com i ens posarem en contacte amb tu.