GARANTIA DE TRENCAMENT PRIMER ANY

muntures graduades

Si es trenca la teva muntura graduada durant els 12 mesos posteriors a la compra te la reparem a meitat del seu preu de venda al públic. I si la muntura està descatalogada, te la substituïm per un model similar, a la meitat del seu preu de venda al públic.

lents graduades

Si es trenca alguna de les teves lents graduades durant els 12 mesos següents a la compra te la reemplacem per una lent igual a la meitat del seu preu de venda al públic.

La garantia de trencament només es pot aplicar una vegada. La garantia de trencament de muntures i vidres no s'aplica en ulleres premuntades.

GARANTIA CONTRA DEFECTES DE FABRICACIÓ

ulleres graduades

Totes les ulleres graduades disposen de 2 anys de garantia de fabricació a excepció de les ulleres de la marca Lindberg que disposen de 3 anys de garantia de fabricació.

Ulleres de sol

Totes les ulleres de sol disposen de 2 anys de garantia de fabricació.

GARANTIA D'ADAPTACIÓ D'UN MES PER ALS TEUS VIDRES

Tens 30 dies de garantia d'adaptació a les teves noves lents i si no t'adaptes et les reemplacem o et tornem els diners sempre que estiguin en perfecte estat.

Aquesta garantia només s'aplica a la manca d'adaptació a la graduació i geometria de la lent i no a tractaments o característiques de la mateixa. El client abonarà la diferència en cas de reemplaçament per una lent de valor superior.

GARANTIA ESPECIAL PER A NENS

Tots aquells menors que en el moment de comprar les seves ulleres tinguin 12 anys o menys gaudeixen en VISTAOPTICA de 12 mesos de garantia per canvi de graduació. Es canviaran les lents sense càrrec per altres de la mateixa categoria que les inicials en aquests casos.

GARANTIA DE LENTS DE CONTACTE

GARANTIA DE TRENCAMENT DE LENTS DE CONTACTE

Si el teva lentilla d'un sol ús es trenca durant el període recomanat d'ús, te la reposem sense cap cost.

GARANTIA D'ADAPTACIÓ

Si no t'adaptes a les teves noves lents de contacte, te les canviem per unes altres.

GARANTIA D'AUDIÒFONS

GARANTIA CONTRA DEFECTES DE FABRICACIÓ

Tots els audiòfons disposen d'un mínim de 2 anys de garantia de fabricació. Aquesta garantia s'amplia a 3 o 5 anys depenent del model de l'audiòfon.

GARANTIA DE PÈRDUA, TRENCAMENT O ROBATORI AUDIÒFONS

Depenent del model, l'audiòfon inclou aquesta garantia o, si no, es pot contractar. Amb aquesta garantia disposes de fins a un 85% de descompte sobre el preu de venda al públic en cas de pèrdua, trencament o robatori de l'audiòfon.

GARANTIA D'ADAPTACIÓ

Disposes de 30 dies per provar i adaptar-te als teus nous audiòfons. Si no t'adaptes mirem altres alternatives o et tornem els diners, sempre que l'audiòfon estigui en perfecte estat.