Tendencias de verano en VISTAOPTICA

Per fi va arribar l’estiu i amb ell les noves tendències per a ulleres. Per a aquesta propera temporada es porten els colors, l’encaix, els serrells i els texans. Per completar un look a l’última són una ulleres de sol i graduades de moda.

Muntures molt grans – Oversize

Aquestes muntures sempre seran una icona de la moda. Tornant a totes les passarel·les després que apareguessin en la dècada dels setanta. Qui pot dir que no recorda Audrey Hepburn a Esmorzar amb diamants lluint aquesta tendència en ulleres de sol?

Mostra d’això és la nostra porta mala sort ‘Helena’, una muntura oversize que atorguen un estil modern tant en formes com en colorit. En la nostra línia de sol tenim les ulleres ‘Ames’, amb una estètica clàssica en formes i actual en colors i materials.

Muntures daurades

Combina amb tots, el daurat és el nou negre. Un to clàssic que protagonitza la tendència més en auge aquesta primavera. Podem dir que les muntures daurades són una joia per la teva mirada.

En graduat, la màxima expressió d’aquest estil és la nostra porta mala sort ‘Visor’, una muntura metàl·lica daurada amb una forma tan clàssica com imperible.

En sol tenim la nostra porta mala sort ‘Abe’, també metàl·lica daurada amb una forma que va posar tant de moda John Lennon donant lloc a una ullera tan atemporal.

Monturas metálicas

Si per sobre de tot busques versatilitat i comoditat estàs són la teva primera opció. Una muntura resistent i acolorida que s’adapta a tots els estils i a gran nombre de rostres per multitud de formes i colors.

Muntures estampades

Ulleres amb molt de caràcter, les muntures estampades mostraran el teu estil i personalitat completant qualsevol outfits. El seu colorit inspira optimisme i són un must have per a aquesta temporada de primavera.

Si busques a graduat tenim la nostra porta mala sort ‘Louise’, un model amb varetes estampades i frontal en lila que combinen perfectament donant un toc elegant i sofisticat.

Gafa de sol 1064 - Roder
Chance 1064 – Roder

D’altra banda et recomanem la nostra ullera de sol Roder barrejant clàssic i modern en aquesta muntura tan actual com còmoda.

Estàs a punt per aquesta primavera? Et falta només un toc per completar la teva look? Vine a qualsevol dels centres VISTAOPTICA i deixa’t assessorar pels nostres companys. Junts trobarem la teva millor complement.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *