Soluciones para la fatiga visual

Et passes hores llegint, treballant o davant l’ordenador? Descobreix com les lents ocupacionals poden beneficiar-te en els treballs d’oficina o on la visió de mitja i curta distancia son predominants.

Les lents ocupacionals estan dissenyades per a les persones que presenten símptomes de vista cansada o per aquelles que la pateixen i han d’utilitzar la visió intermèdia amb freqüència.

Després d’una llarga jornada laboral pot ser que tinguis els ulls irritats, amb fatiga visiual i fins i tot pot ser que no vegis bé, una mica borrós. És molt freqüent que comencis a no veure bé el text del monitor de l’ordenador i acabis el dia amb mal de cap o feixuguesa.

Si en la teva feina abuses de la mitja distància (mirant la pantalla del PC, en el taller,,…) o tens prèviament alguna dificultat de prop, les lents ocupacionals són la millor solució.

A més, tot aquell pacient que en l’actualitat necessita una addició, graduació de prop, superior a 2 diòptries, aquest tipus de lents ofereixen un major un major camp i una major nitidesa a mitja i curta distància. Per posar un exemple, si estàs assegut en el teu despatx, amb aquestes lents veuràs perfectament l’ordenador, el mòbil, la documentació i fins i tot els companys més propers. Però si has de fer servir la visió de lluny, per exemple, durant la conducció, hauràs de canviar-te les ulleres i fer-ne servir unes amb lents progressives tradicionals.

Les lents ocupacionals s’adapten a una necessitat visual específica i cobreixen la visió compresa entre la intermèdia i la de prop. Aquesta necessitat és la més freqüent en la majoria de feines actuals, sobretot en les que es fa ús de diversos dispositius electrònics.

El millor d’aquestes lents és que estan dissenyades per aportar una excel•lent visió i confort visual en les distàncies més properes, essent indicades tant per a miops com per a hipermetrops, o fins i tot per aquells que no tenen cap problema de visió llunyana ja que proporcionen un major relaxament visual que unes lents progressives.

I tu? Sens cap d’aquests inconvenients? Passes moltes hores davant la pantalla?

Quins avantatges tenen les lents ocupacionals?

Busques confort visual? Aquestes lents redueixen la fatiga visual, la sequedat ocular i la visió borrosa al canviar de visió de prop a visió de lluny. Tots aquests símptomes formen part del Síndrome Visual Informàtic. Amb aquestes lents és més fàcil realitzar tasques quotidianes en el món laboral.

Ets digital? A dia d’avui les nostres vides estan cada vegada més basades en entorns digitals on proliferen tot tipus de pantalles, mòbils, tabletes o pc, tant en el nostre entorn personal com laboral. Aquestes lents ocupacionals estan especialment indicades per a aquelles persones que passen moltes hores davant dels seus dispositius electrònics canviant entre visió de prop i visió intermèdia.

Una visió molt més natural? Dissenyades per oferir un camp intermedi molt més ample, les lents ocupacionals ofereixen una visió més natural que els progressius. El canvi de graduacions és molt més suau.

Resumint, les lents ocupacionals són una gran opció per a tots aquells que realitzen tasques a distàncies intermèdies y de prop, augmentant el seu confort visual i disposant de camps de visió en aquestes zones més amplis.

Per a més informació consulta als nostres especialistes en qualsevol centre VISTAOPTICA; t’hi esperem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *