Lents progresives Varilux

Tens més de 40 anys, et fa mal el cap, sents picor d’ulls, has d´allunyar el text que vols llegir? Si comences a notar algun o tots aquests símptomes, és molt probable que la presbícia o vista cansada t’estigui afectant. Per solucionar aquest problema visual, el que millor t´anirà, és fer-te una ullera amb lents progressives.

Els vidres progressius o multifocals, són els que ens permet tenir:

Foropterio VISTAOPTICA
  • Perfecta visió de lluny
  • Estupenda visió en distància intermèdia
  • Genial visió en distància pròxima

Tot això, sense necessitat que haguem de moure’ns les ulleres

¿Com triar Progressius?

Perquè sàpigues, com triar la millor lent progressiva per a tu, us explicaré en què consisteix aquesta lent, tecnològicament parlant.

Varilux

Lens progressives

Les lents progressives Varilux, són les millors lents de mercat, per la seva elevada inversió en recerca i desenvolupament (R + D). Us comentaré alguns dels noms dels progressius, perquè tingueu una lleugera idea de lents progressives:

Varilux Physio:

És una lent progressiva que porta al mercat des de l’any 2006, que amb la tecnologia Wave i el suplement eyecode (afegit en 2010), va passar a ser Varilux Physio 2.0, proporciona una visió en alta resolució que té en compte en el seu disseny la variació de l’diàmetre pupil·lar en les diferents condicions d’il·luminació.

Varilux X Series:

Lentes progresivas Progresivos Varilux Presbícia

Aquesta lent, que es va llançar el 2017, és la més avançada a dia d’avui. Va sorgir arran dels canvis de distància constants, que ens cal fer el dia a dia.

Varilux Ipseo Binocular Booster:

Es va llançar també el 2017, i la diferència en aquesta lent és que registra el moviment dels ulls i cap que realitza l’usuari, i integra un sistema estabilitzador de la imatge.

Aquests tres progressius, que s’ha descrit, són amb els que tindríem un camp visual i un canvi d’enfocament perfecte, sense cap limitació.

Altres opcions

No obstant això, si aquestes tres games de progressiu, no ens les podem permetre per pressupost econòmic, podem optar a progressius de gamma intermèdia o gamma més bàsica.

La diferència que podem sentir al portar la ullera posada, seria unes borrositats als laterals dels vidres, i un lleuger mareig, al principi, al canviar d’enfocament o distància de treball.

Heu de tenir en compte, que amb qualsevol gamma de progressiu, tindrem una visió molt nítida en posició frontal a qualsevol distància. Però a mida, que anem augmentant la gamma de progressiu, tindrem un camp visual més ampli i una visió amb millor resolució.

Assessorament

A VistaOptica, podràs accedir a qualsevol gamma de progressius, amb una tecnologia de fabricació Free Form i amb tractament antirreflectant i endurit sempre inclòs, i sempre amb la nostra garantia d’adaptació.

Visitant qualsevol dels centres VISTAOPTICA, els nostres professionals òptics-optometristes, et faran un examen visual.

I t’assessorarem i informarem de tots els nostres productes i promocions, en funció de les teves necessitats, sense cap compromís.

Més informació a https://varilux.es/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *