ajustar una gafa es todo un arte

I aquestes mans, les que millor t´ ajudaràn a ajustar les teves ulleres, són aquí a VISTAOPTICA, i són les del teu òptic.

Així que; us avíso d’un parell de cosetes a tenir en compte a l´hora de triar la vostra ullera, abans que us doni per mirar un vídeo a YouTube de: “Com ajustar les ulleres i que no es trenquin en l’intent”. No us parlaré de materials ni em posaré molt tècnica; ja que jo, només sóc usuària d’ulleres; però heu de saber que a VISTAOPTICA hi ha un munt de materials lleugers i una gran diversitat de muntures; així que triar una ullera còmoda avui en dia; és bufar i fer ampolles.

“L’home superior pensa sempre en la virtut; l’home vulgar pensa en la comoditat “

Detalls a tenir en compte

  • L’adaptació de el pont: o sigui el teu nas. No has de notar una pressió que et causi molèsties o ferides. Tria una ullera còmoda des del primer moment.
  • Les varetes: fixa’t que no siguin curtes i si són massa llargues, com he dit abans: que s’encarregui el teu òptic. Ell és l’especialista i el que disposa d’eines i maquinària, com el fogó de sorra entre d’altres, per poder fer-ho correctament.

Així t’estalviaràs el típic problema de: m’estreny la vareta de la ullera, em cau la ullera, se m’ entela les ulleres; o, no veig bé perquè la ullera no està ben ajustada; això últim molt important si els vidres que portes són graduats.

Actes quotidians a evitar

Hi ha diversos motius perquè les ulleres es desajustin, com:

  • Col·locar les ulleres al cap; (És preferible per això posar-se una diadema).
  • Netejar les lents; tenim el costum per exemple de netejar la lent dreta agafant la lent esquerra i viceversa. Us aconsello sempre agafar per l´aro de la muntura la lent que s´hagi de netejar, així no fem pressió al pont i evitem que es trenqui.
  • Un altre hàbit molt comú, posar-se-la i treure-la amb una mà. Fes servir les dues mans i així evitaràs que s’obri la muntura.
  • Per descomptat, igual que el teu mòbil té una funda, recorda fer el mateix amb la teva ullera; així també estarà protegida de qualsevol cop o rascada quan no la portis posada.

En definitiva, “repeteixo”: sempre que pateixis un desajust en la teva ullera, acudeix al teu òptica a la recerca d’aquestes mans que tenen aquest art per ajustar- la ; les del teu òptic.

Troba nostre centre VISTAOPTICA més proper on farem l’ajust perfecte per a les teves ulleres

Més informació a la web de varilux

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *