Vistaoptica Solidaria

Orgullosa de VISTAOPTICA Solidària !!!

Doncs sí, heu llegit bé … i és que se “m´omple” la boca quan penso on treballo, VISTAOPTICA és SOLIDÀRIA i ho escric en majúscules i remarco en negreta perquè es vegi.

Us avanço que el meu post té poc rigor, sense més coneixement del tema que el que veig cada dia i experiment quan surto de l’despatx … paso per la botiga per pujar a taller i veig un nen al que se li estàn lliurant unes ulleres … .literalment s´em posen els cabells de punta al veure la reacció del nen en qüestió …

Reflexiono llavors sobre el tema, i el que vaig a dir és per descomptat SEMPRE sota el meu criteri ….

Provoquen un major impacte, aquelles col·laboracions solidàries a petita escala, on tenen un resultat 100% real, que a grans escales, ja que el beneficiari final acaba sent el mateix “solidari” per “bombo y platillo” en la publicitat “gratuïta” que els genera (si us plau que ningú s’ofengui !!! Parlo en el meu nom).

Jo crec que el fonamental en l’altruisme, sigui la causa que sigui, surti de cadascú i de manera sincera i VISTAOPTICA és solidària perquè així m’ho demostra …. No hi ha benefici en res, tan sols és això, SOLIDÀRIA:

  • OFEREIXO per rebre RES
  • DONO per AJUDAR
  • OFEREIXO per APORTAR
  • DONO perque “VEIG”
  • OFEREIXO perque NO VEUEN i necessiten VEURE

SATISFACCIÓ

La qüestió, en definitiva … .es que M´ AGRADA ser conscient en QUINA cadira em sento cada dia quan arribo a les 9:00 i de tornada a casa pensar mentre vaig al metro … avui hem lliurat “X” ulleres a Eric o Manel o Maria i mare meva !!!!!!! He vist com han obert els ulls de bat a bat per què no “sabien”, que el vermell pot ser tan vibrant ….

Una cosa tan “normal” per a algú com jo, nascuda a la generació del “Baby Boom”, que els nostres pares han fet i ens ho han donat tot tan fàcil … veure els meus companys d’EGB amb ulleres i “ferros” a la boca era costós però comú o normal, i ara en plena Revolució Tecnològica !!!: …… Com pot ser?!!! Em pregunto ……

Un nen de 4 anys (per posar un exemple) no té accés a una cosa tan “comuna” “simple” “lògica” “necessària” com unes “simples” ulleres? … M´ENFADO d’una manera molt irracional però a l’hora s´ em passa i somric perquè em dic … Susagna, avui hem posat el nostre granet de sorra amb Eric, Manel o Maria … I llavors … em relaxo.

Agraeixo a totes aquestes persones que dediquen una mica de la seva vida als altres, i m’arriben al cap imatges concretes dels meus companys quan atenen a aquests nens que VISTAOPTICA solidària els ha regalat, així sense més, les ulleres que es duran posades i que demà “lluiran” a l’escola i ensenyaran al seu profe i amics …. Veig als meus companys posant les ulleres a aquests nens i ells demostren la seva felicitat improvisant una sincera, espontania i natural abraçada de tornada i es “porten” per i amb ells aquest gest meravellós que no es pot pagar amb diners.

ASSOCIACIONS

Perquè a VISTAOPTICA hem lliurat en el que portem d’any, unes 200 ulleres a nens en edat escolar i risc d’exclusió social i col·laborem amb una sèrie d’associacions i fundacions des de les més humils (personalment les que més m’agraden …) com Crae, Cromosuma, Ficat, Fundació Salut Alta, Gabella / Maristes, Esplai Xixell … .a algunes de l’envergadura de: Hospital de Nens de Barcelona, Càrites, Obra Social la Caixa, Barcelona Solidària …

Doncs amb el que s’ha dit i així sense més m’acomiado (només per una estona) … per a “trobar-nos” en un altre moment després de “La Reflexió” del dia;-)

Mes informació aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *