Atención en nuestro centro de Av. Masnou en el Hospitalet de Llobregat

A VISTAOPTICA el nostre treball no acaba després del lliurament de les teves ulleres graduades. Avui us explicarem la nostra garantia de qualitat i els serveis post venda que oferim a tots els nostres clients.

Garantia de qualitat

La nostra garantia de qualitat inclou diversos punts a destacar:

Centratge d'una lent progressiva per garantir l'adaptació dels nostres clients. Això és sinònim de garantia de qualitat
  • Garantia d’adaptació: totes les nostres lents són d’alta qualitat, i tot i que el percentatge d’adaptació és molt elevat. Us oferim la possibilitat de provar-les 30 dies. I si no t’adaptes, o bé a la graduació, o bé a l’tipus de lents, te les canviem o fins i tot, et podem tornar els diners si estan en perfecte estat.
  • Garantia per defectes de fabricació: totes les nostres ulleres, tant graduades com de sol, tenen 2 anys de garantia per qualsevol tipus de defecte de fabricació. Aquesta garantia cobreix el 100% de la valor de la o les peces a reparar. Ja sigui defecte de la muntura, o defecte de les lents.
Muntura, vareta i cargol d'una ullera OPTIMODA
  • Garantia de trencament durant el primer any: oferim als nostres clients una assegurança de trencament durant el primer any tant en la muntura com en les lents. Aquesta garantia cobriria el 50% del valor de venda la primera vegada que s’utilitza, i el 30% la segona vegada.
Exposició de primeres marques a VISTAOPTICA Rambla de Catalunya 10 a Barcelona
Primeres marques en el nostre centre de Rambla de Catalunya 10 a Barcelona
  • Primeres marques: tots els nostres productes provenen dels principals fabricants tant en lents graduades, com en muntures, ulleres de sol, en lents de contacte i en audiòfons. Això garanteix la seva autenticitat i qualitat.
  • Garantia en ulleres per a nens: en ulleres per a nens menors de 12 anys, disposem d’una garantia per canvi de graduació durant un any. Això vol dir que canviarem les seves lents per altres de la mateixa qualitat, però amb la nova graduació.
  • Garantia en audiòfons: en audiòfons disposem d’una garantia d’adaptació de 30 dies, pots provar els teus audiòfons i si no estàs satisfet, busquem la millor solució o et tornem els diners. També tens la garantia de fabricació durant dos anys.

Seguiment

Per poder oferir-te la millor garantia possible, a VISTAOPTICA fem un seguiment de l’estat de les teves ulleres. Us aconsellem que passeu una revisió als 15 dies, als dos mesos i a l’any.

En aquestes revisions comprovem tant l’estat de la muntura i de les lents, com l’ajust de les ulleres. Si detectem qualsevol defecte, procedirem a la seva reparació o substitució en garantia.

SMS informant que pot recollir el seu encàrrec en els nostres centres VISTAOPTICA. Garantia de qualitat en el seguiment.

Cada dos anys rebreu un SMS informatiu, el qual us recordarà que fa més de dos anys que no us reviseu la vista i podeu passar pel nostre centre a realitzar un nou examen de forma gratuïta.


En el cas de les ulleres progressives, ja que el procés d’adaptació és més complicat, realitzarem una trucada als 15 dies per confirmar que l’adaptació a les teves noves ulleres està sent satisfactòria.


En audiòfons, tenim un programa de revisions auditives per a un bon ajust i manteniment de l’audiòfon. Farem una primera visita als 15 dies del lliurament de l’audiòfon, la segona revisió es realitzarà un mes després de la primera, la tercera la farem als 3 mesos de la segona revisió i la quarta revisió i les següents, es faran als 6 mesos de l’última revisió.

Finalment, tenim un extraordinari servei postvenda que inclou:

  • Revisió periòdica de la vista i l’oïda totalment gratuïtes.
  • Qualsevol ajust necessari de les teves ulleres, ulleres de sol o audiòfons.
  • Adaptació de lents de contacte i revisions de les mateixes.

“La qualitat dels nostres productes, la nostra millor garantia”

Troba el teu VISTAOPTICA més proper a www.vistaoptica.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *