El mejor profesional encuentras en VISTAOPTICA realizando una examen con el biomicroscopio

“Una mala persona no arriba mai a ser el millor professional” va citar Howard Gardner (neurocientífic) en una entrevista que li van fer a La Contra de La Vanguardia el 2016.04.11. A més va afegir que els millors professionals són sempre ECE: Excel·lents, Compromesos i Ètics.

Com a òptic-optometrista i professional sanitari que som, el nostre deure per sobre de tot, és cuidar i millorar la salut visual dels nostres pacients sense fer distinció per motius de gènere, classe social, raça o creences.

¿Quina és l’estratègia que seguim a VISTAOPTICA?

Per donar el millor servei i ajudar als nostres pacients a trobar la millor solució a les seves necessitats, hem d’estar actualitzats tant en els instruments de gabinet com conèixer perfectament els últims productes oferts pels nostres proveïdors.

Instruments

És per això que en el nostre gabinet optomètric disposem de l’última tecnologia aplicada en els següents instruments:

  • Queratòmetre, d’aquesta manera sabrem les mesures que té la nostra còrnia, necessàries per fer una bona adaptació de lents de contacte.
  • Autorrefractòmetre, aquesta màquina ens farà una lectura de l’error refractiu objectiu del pacient
  • Biomicroscopi, és un instrument que ens serveix per veure l’ull del pacient ampliat, com si fos una lupa. Molt necessari per a les adaptacions de lents de contacte i la comprovació del bon estat de salut dels ulls dels pacients.
  • Tonòmetre, ens indicarà les mesures de pressió ocular, útils per a la detecció del glaucoma.
  • Foròpter, és l’aparell utilitzat per prendre la graduació subjectiva al pacient. Ens anirà dient amb quina lent veu millor les lletres presentades a la pantalla.
Foróptero Tomey TMP-2000
Foròpter Tomey TMP-2000
  • Retinògraf, és l’instrument que ens permet fer fotografies en color de la retina per valorar el fons d’ull. Així podem descartar lesions produïdes per patologies com la diabetis o el glaucoma.
Retinògraf Retina 550
Retinògraf Retina 550
Retinògraf Retina 550

Solucions

A més coneixem les millors solucions ofertes pels nostres proveïdors per a cada cas:

  • Lents oftàlmiques i lents de contacte per a altes graduacions tant per miopia, hipermetropia com astigmatisme.
  • Vidres progressives ocupacionals per a l’ús específic de pantalles, o la conducció.
  • Lents de contacte progressives amb o sense astigmatisme
  • Novetats en tractaments per a lents per a la protecció dels raigs UV i la llum blava-violeta
Gabinete de VISTAOPTICA Rambla de Catalunya en Barcelona
Gabinet de VISTAOPTICA Rambla de Catalunya a Barcelona

Finalment, a més d’afegir al cocktail un gabinet totalment preparat i els coneixements de les millors solucions per als nostres pacients, per ser el millor professional dins el gabinet, cal sumar-li l’ètica professional. Hem de ser sincers amb nosaltres mateixos i sobretot amb els nostres pacients.

Assessorament

Això es tradueix en el fet que no totes les molèsties visuals es corregeixen amb unes ulleres ni cal posar-les amb qualsevol graduació. Podem trobar 2 pacients que tots dos tinguin 0.50 diòptries de miopia i a un d’ells li generi una incomoditat molt gran i tingui símptomes evidents de mala visió, i l’altre no sigui conscient. És per això que en aquest cas cal ser ètics i no prescriure ulleres si no hi ha símptomes.

Per tant, el millor professional ha d’assessorar i educar els seus pacients per mantenir o millorar la seva qualitat de vida visual amb una bona prescripció optomètrica i / o aconsellar uns bons hàbits visuals.

Vine a Vistaoptica i deixa’t assessorar per un dels nostres professionals. Podi cita a www.vistaoptica.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *