Visioffice de nuestro centro de Rambla de Cataluña

A qui va dirigit?

En l’actualitat ha augmentat el nombre de persones prèsbites, és a dir, majors de 40 anys, i usuaris de dispositius electrònics com tablets o mòbils, on resulta important una correcta graduació i molt més que l’elecció de la lent sigui l’adequada en disseny i tractaments.

Per a què s’utilitza?

La tecnologia Visioffice, creada per Essilor, un dels millors fabricants de lents en el mercat, degut els seus dissenys avançats i tractaments de lents, ens permet mesurar tots els paràmetres fisiològics i de comportament de l’usuari perquè el resultat final de les ulleres sigui l’esperat atenent a les seves necessitats.

Com es fa?

La presa de mesures amb Visioffice resulta ràpida i precisa a causa de la càmera d’alta definició amb un objectiu d’alta resolució que ens permet fer-la presa de mesures per a les lents personalitzades així com la presa de fotografies per a l’elecció de muntures.

Visioffice pren:

                      -Mesures fisiològiques

  • Localitzar l’ull dominant de l’usuari per a la selecció de la lent progressiva d’última generació Varilux 4D.
  • Centre de rotació de l’ull, mesura fonamental per a la lent personalitzada amb sistema eyecode.

-Mesures de comportament

  • Optimitzador de la postura del cap per millorar la qualitat del posicionament i la satisfacció de l’usuari.
  • Paràmetres com ara distància de lectura, angle pantoscòpic, mesures i / o calibre de la muntura, angle de Galbe, distància interpupil·lar i alçada de muntatge.

Moltes vegades ens resulta difícil ajudar a l’elecció de la muntura correcta, la lent necessària o el tractament que més li interessa segons les seves necessitats.

Visioffice ens ofereix:

El nostre Visioffice de Varilux al nostre centre de Rambla Catalunya.
Visioffice de Varilix al nostre centre de Rambla Catalunya
  • Poder fotografiar a l’usuari amb les diferents muntures seleccionades modificant posiciónes de cap perquè l’elecció li resulti més senzilla.
  • Videos explicatius amb els beneficis que les lents poden aportar.
  • Simulació de lents personalitzades perquè l’usuari pugui veure els avantatges d’una lent feta a mida, on es té en compte la muntura seleccionada i la seva posició de cap i de mirada, respecte a una lent estàndard amb uns patrons similars per a qualsevol usuari.
  • Comparació entre lents amb diferents prestacions tal com els tractaments Crizal Prevencia (per al bloqueig de la llum blava que es troba sobretot en els dispositius electrònics i que resulta nociva) o la lent Transitions (lent que s’enfosqueix quan la llum solar incideix sobre ella) . Així resulta molt més senzill veure els avantatges que ens aporten aquests tractaments.

Un cop l’usuari triï la muntura i realitzem la presa de mesures amb aquesta muntura. Totes les dades queden guardades a la fitxa que hem obert prèviament. Aquestes dades ens ajudaran a que la lent seleccionada sigui personalitzada ja que es fabricarà amb els paràmetres que nosaltres proporcionarem al fabricant.

L’elecció d’unes lents personalitzades fa que l’adaptació de l’usuari a les ulleres sigui més fàcil ja que aquestes lents s’han fabricat segons el seu comportament visual.

VISIOFFICE permet que les ulleres que necessita cada usuari sigui precisa i personalitzada.

Demani cita al nostre centre de Rambla de Catalunya de Barcelona per provar la nostra tecnologia Visioffice.

Més informació en el següent link

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *