óptica de Progres en Hospitalet de Llobregat

Ha arribat el moment de canviar-nos les ulleres però, on podem anar? La resposta és senzilla, a VISTAOPTICA i jo os explicaré Perquè escollir-nos, que és el que ens fa diferents com òptica.

LA NOSTRA HISTÒRIA

L’any 57, Josep i Pere Bosch, deixaven Sant Joan de les Abadesses per a iniciar el seu camí en el món de l’òptica. Els dos germans van fundar l’empresa Bosch i ràpidament van passar de fabricants a distribuïdors. En 1975 Pere Bosch començava una nova etapa amb la primera botiga Òptica 2000 a Barcelona, aportant la seva experiència i esperit en un projecte pioner. Sis anys més tard va iniciar al costat de Leonardo del Vecchio l’activitat de Luxottica. En el 2002 neix VISTAOPTICA combinant anys d’experiència amb la joventut i novetat de les noves generacions.

VISTAOPTICA, que va començar sent una òptica familiar fa més de 50 anys, continua conservant aquests valors, on els nostres clients troben en tots els nostres centres aquest tracte familiar i directe.

Tenim un pla de creixement constant, ja tenim més de 100 centres oberts on poder assessorar-vos, a més també ens podràs trobar en xarxes socials, on us expliquem totes les nostres últimes novetats.

LA NOSTRA QUALITAT

Quan parlem de qualitat no tot val. Som centre sanitari i consegüentment el primer i més important és la qualitat de vida dels nostres clients, treballem dia a dia per a poder oferir la millor qualitat visual i auditiva i per a això comptem amb els proveïdors de referència en el sector.

També comptem amb una excel·lent qualitat en la nostra marca pròpia a un preu molt competitiu.

Confiem en la nostra qualitat i per això podem oferir-te una garantia postvenda adequada a això.

Altres cadenes aposten per estratègies de grans descomptes i baixos preus disminuint la qualitat i el client al final s’acaba donant compte d’això.

A més, perquè puguis triar la qualitat que necessites més còmodament, t’oferim diferents facilitats de pagaments fraccionats.

Qualitat i servei en òptica

ELS NOSTRES SERVEIS

En VISTAOPTICA oferim els següents serveis:

  • Revisió de la vista: El Col·legi Nacional d’Òptics et recomanen fer una revisió de la vista cada any. Et farem un complet examen visual per a poder detectar i prevenir qualsevol problema visual.
  • Tonometría: Mesurament de la pressió intraocular per a poder descartar malalties asimptomàtiques com el glaucoma.
  • Retinografia: Mitjançant una fotografia, es fa un estudi de la teva retina. Si observem qualsevol anomalia, aquesta serà revisada per un oftalmòleg.
  • Revisió de l’oïda: És recomanable revisar l’oïda una vegada a l’any per a poder detectar qualsevol problema auditiu. Els nostres audioprotètics et faran totes les proves necessàries i davant qualsevol problema oferir-te la millor solució.
  • Ulleres graduades: T’oferim un gran ventall de possibilitats, comptant amb grans marques i estils, perquè trobis el que millor et senti.
  • Ulleres de sol: Disposem de les últimes novetats del mercat per a poder protegir els teus ulls dels raigs i anar a la moda.
  • També Ulleres esportives i de natació: T’aconsellarem per a trobar la millor elecció que s’ajustin a les teves necessitats.
  • Estudi i adaptació de lents de contacte: Diàries, mensuals, quinzenals, esfèriques, tòriques, progressives… Estudiarem quina és la teva lent de contacte ideal.
  • Productes de salut ocular: Disposem d’una àmplia varietat de productes per a la cura dels teus ulls.
  • Audiòfons: Disposem de la millor solució auditiva amb els millors fabricants del sector.
  • Taps de natació a mesura.
  • Servei de finançament: Paga les teves ulleres i/o audiòfons en còmodes terminis sense interessos.

VISTAOPTICA SOLIDÀRIA

Perquè la visió i audició dels nens és primordial, cap nen es mereix no poder veure bé la pissarra o sentir als seus companys.

Des de VISTAOPTICA col·laborem amb associacions i fundacions per a ajudar en la salut visual i auditiva a nens en edat escolar i en risc d’exclusió social. Aquestes associacions detecten el possible problema del nen i de la resta ens encarreguem nosaltres. No hi ha major satisfacció que el somriure d’un nen.

porta mala sort graduades per a nens Lindberg

EL NOSTRE EQUIP

Aquest és el nostre punt més fort, al capdavant de cada òptica tenim un equip professional i humà.

El nostre amor cap a les ulleres i cap als clients és el que ens fa especials. Gran part de nosaltres portem en VISTAOPTICA més de deu anys, tot aquest temps ens permet anar coneixent als nostres clients, la qual cosa ens fa tenir aquesta proximitat amb ells i saber en tot moment allò que necessiten i oferir-los la solució més adequada per a cada cas, a més aconseguim donar-los un tracte més directe i familiar, fent que el nostre client no sigui un mer client, aconseguim una relació més humana.

Tot i cadascun de nosaltres treballa per la satisfacció del client, volem convertir-nos en el seu optometrista i/o audioprotètic de confiança i això el client ho agraeix i aconseguim la seva fidelització.

Detall d'foròpter

LA NOSTRA FILOSOFIA

La nostra filosofia és clara i senzilla, som una empresa transparent, compromesa amb tot allò que fem i sobretot el nostre compromís és cuidar la seva salut visual i auditiva amb cura i rigor.

El nostre lema “La qualitat que necessites i el servei que busques” ens defineix a la perfecció, qualitat excel·lent i servei immillorable.

I llavors, que espera? Vine a buscar-nos i et rebrem amb el nostre millor somriure!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *