comienza a tener problemas de audición, cree tener pérdida auditiva

Què és la pèrdua auditiva?

Una reducció en la sensibilitat que tenim tots nosaltres per captar el so és el que comunament coneixem com a pèrdua auditiva. En VISTAOPTICA estem conscienciats d’aquest problema i lluitem cada dia per protegir la salut auditiva i fer que cada pacient que pateixi d’aquesta malaltia pot gaudir d’una vida el més completa possible.

Els primers estadis en el procés de pèrdua auditiva són progressius pel que és difícil d’identificar i passa molt temps entre que el pacient percep que no hi sent correctament fins que decideix anar a un audioprotesista. Aquesta situació és negativa ja que com més gran és la pèrdua auditiva abans de buscar solucions, més difícil serà preservar l’audició i més complexa serà l’adaptació a les noves ajudes auditives.

La pèrdua auditiva comporta unes conseqüències que afecten directament al caràcter del pacient. Les persones afectades de pèrdua auditiva que encara no han estat tractats solen aïllar-se socialment deixant de banda aficions i es reclouen a casa.

Símptomes més freqüents

Hi ha diversos símptomes que ens faciliten la detecció primerenca de la pèrdua d’audició:

  • Les converses són més difícils de seguir.
  • En ambients sorollosos o amb diverses converses simultànies se’ns fa impossible seguir una conversa.
  • Puges massa el volum de la televisió i els teus familiars es queixen.
  • Els sons més subtils deixes de percebre: notificació del telèfon, el timbre, veus baixes o llunyanes.
  • Sols demanar que et repeteixin el que et diuen al no sentir-ho correctament.
  • Tendeixes a mirar a l’orador per poder entendre millor el que diu i instintivament li llegeixes els llavis com a suport.
  • Necessites més concentració per poder entendre el que t’estan dient.
  • Algunes paraules o lletres li són més difícils d’entendre que d’altres.

Si tens algun o diversos d’aquests símptomes no ho deixis per més endavant, la teva salut auditiva és molt important. En VISTAOPTICA t’assessorarem i trobarem la millor solució per al teu pèrdua auditiva. Troba el teu centre més proper i demana avui mateix cita prèvia sense compromís, la revisió audiològica és gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *