Lente de contacto de color verde

Les lents de contacte cosmètiques a més de proporcionar una gran qualitat visual també ens permeten canviar l’aspecte dels nostres ulls. Ens permeten canviar el color del nostre iris lluint per exemple ulls verds quan els tenim marrons.

A dia d’avui podem trobar al mercat una gran varietat de lents de contacte de colors que ens garanteixen una aparença natural com ara les AirOptix Colors o les Freshlook Colorblends.

Comprar fora de l’òptica, un risc per a l’usuari

Avui en dia les lents de contacte cosmètiques resulten fàcilment assequibles, especialment per internet tot i que també en centres de bellesa, basars i altres establiments no autoritzats que no compleixen amb cap garantia sanitària.

Un mal ús de les lents cosmètiques pot comportar una sèrie de riscos.

En aquest sentit, alguns estudis han demostrat que els usuaris que no les compren les lents cosmètiques en una òptica tendeixen a no respectar les pautes de manteniment i higiene necessàries.

En cas de no fer un bon ús podem experimentar alguns símptomes com sensació de sequedat i sorra als ulls, enrogiment, irritació i fins i tot dolor en els casos més greus.

Altres riscos associats amb un ús inadequat inclouen conjuntivitis, inflamació corneal, reaccions al·lèrgiques i abrasió corneal.

Consells que no has d’oblidar

Les lents de contacte són articles sanitaris d’adaptació individualitzada, per tant l’usuari ha d’acudir a un professional òptic-optometrista perquè li faci les proves de forma personal.

Tot i que les lents de contacte que utilitzi siguin de reemplaçament diari disposi sempre de solució per a lents de contacte, sempre podrà guardar-les en el líquid.

Cal rentar-se les mans i assecar-les abans de posar o treure-les. Si nota dolor o incomoditat treguis les lents de contacte. És recomanable encara que sigui usuari sempre disposar d’una ullera graduada per si se li acaben o se li fan malbé. Utilitzeu sempre ulleres de sol encara que els seus lents de contacte posseeixin protecció UV.

Airoptix Colors

Gamma de colors de la lents de contacte cosmètica Air Optix Colors d'Alcon
Air Optix Colors

Transforma el color dels teus ulls amb les nostres lents de contacte Airoptix Colors. La seva variada gamma de colors et permet renovar el teu aspecte cada dia. Renova la teva mirada a l’instant amb les noves lents de contacte de colors ideals per sortir.

Especificacions tècniques:

Les lents de contacte es renoven de forma mensual i estan fetes d’un material d’última tecnologia anomenat Lotrafilcon B Silicona. A més trobem un ampli ventall de graduacions que van des +6,00 a -8,00 seu diàmetre és de 14,2 i tenen una corba base de 8,6mm. Les lents de contacte AirOptix colors les podem trobar en els següents colors: Gris, Gris platejat, Verd, Verd maragda, Blau, Blau intens, Marró, Mel Castanyer pur, Ametista, Safir i Turquesa.

Ofertes a Vistaoptica:

En VistaOptica oferim una exclusiva oferta per als nostres clients. Comprant un sol pack de lents de contacte AirOptix Colors et regalem un exclusiu necesser amb solució de manteniment de la marca Opti-free puremoist.

Aquesta oferta és aplicable comprant qualsevol color de lents de l’àmplia gamma que ofereix Air Optix Colors.

Freshlook Colorblends

Gamma de colors de la lents de contacte cosmètica Freshlook Colorblends d'A

Les lents de contacte Freshlook Colorblends són lentilles mensuals de colors de material tou i potència esfèrica encara que també poden trobar-se sense graduació. Aquestes lents proporcionen un gran canvi en la mirada per a qualsevol color d’ulls.

Aquesta oferta és aplicable comprant qualsevol color de lents de l’àmplia gamma que ofereix Air Optix Colors.

Tecnología avanzada

Tres en Un

Les Freshlook Colorblends utilitzen una tecnologia Tres en un patentada per Alcon dissenyada per barrejar-se amb el color dels teus ulls proporcionant un aspecte natural. L’anell exterior crea la impressió que els ulls són més grans addicionant profunditat i dimensió.

Consells per lluir les teves lents de contacte de colors:

La imatge final mai és igual, en ella influeixen tot un seguit de factors. El més important és el color natural de l’iris. En general, els ulls més foscos són més difícils de cobrir que les clarianes per tant la coloració final pot produir un aspecte més “artificial”. Un altre factor són les condicions lumíniques. L’ull llueix diferent a la llum artificial que davant la llum diürna.

Especificacions tècniques

Les lents de contacte Freeshlook Colorblends es renoven de forma mensual. Estan dissenyades amb un material ideal per a aquest tipus de lents de contacte anomenat Phemfilcon A. Es troben en una àmplia gamma de potències esfèriques ja que hi ha des -8.00 a +6.00 així com sense graduació si es desitja.

Tenen una molt bona permeabilitat a l’oxigen de 20 Dk / t, un 55% de contingut d’aigua i filtre UV.

Les lents de contacte a Espanya

L’ús de lents de contacte a Espanya és encara reduït, segons dades de diversos estudis les Illes Canàries són la comunitat autònoma amb major venda, seguida pel País Basc i Navarra.

El 57% dels usuaris a Espanya necessita correcció visual mentre que la resta les utilitza per estètica.

Factors com l’edat, el gènere o fins al lloc on resideixes, influeix a l’usar lents de contacte. Aquestes són les conclusions que podem treure sobre l’ús a Espanya. Segons les estadístiques un 3,96% de la població espanyola d’entre 25 i 65 les anys utilitza per solucionar els seus problemes de visió. Espanya és un dels països europeus amb menor ús d’aquest tipus de mètode de correcció visual.

A Espanya la taxa d’usuaris és menor que en altres països com Itàlia o Anglaterra on els percentatges pugen a 4,45% i 7,7% respectivament. Això podria estar relacionat amb la poca introducció en el mercat espanyol. Això repercuteix per tant en les lentilles de colors ja que si les lents de contacte en general s’utilitzen menys, les de colors es solen comprar com a complement estètic. També influeix en les poques vendes el preu d’aquest tipus de productes. Així i des de 2013 a 2017, les vendes de packs de lents de contacte a Espanya han augmentat en més d’un milió d’unitats.

Altres conclusions interessants que podem extreure de l’estudi són que aproximadament 25 milions d’espanyols utilitzen ulleres o lentilles per compensar els seus defectes visuals com miopia, hipermetropia o astigmatisme.

La comoditat és la raó principal per la que s’utilitzen les lentilles (39%), seguida de l’estètica (29%) o realitzar activitats concretes com pràctiques esportives o conduir (22%).

On trobar-les?

A VISTAOPTICA també som especialistes en lents de contacte. Troba el teu centre més proper a vistaoptica.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *